Annons

Påkörd och dödad av rullande bil

Den trelleborgare som på fredagsmorgonen blev överkörd av en rullande bil och fastklämd under den avled senare av sina skador.
Trelleborg • Publicerad 7 juli 2003
BILD: MIKAEL NILSSON
BILD: MIKAEL NILSSONFoto: 

BILD: MIKAEL NILSSON Under fredagsmorgonen, strax efter klockan åtta, hjälpte mannen en kamrat med att reparera bilen, när fordonet av okänd anledning kom i rullning. Motorn var igång på den automatväxlade bilen, och när motorvarvet ökades började den rulla och föste då med sig mannen, som stod framför bilen. Olyckan inträffade på Parkgatan i centrala Trelleborg. När bilen började rulla gick den tvärs över vägen och stannade mot en vägg på andra sidan, med mannen fastklämd. I kritiskt tillstånd fördes mannen akut till Mas i Malmö, men hans liv stod inte att rädda. Även kamraten, som var ägare till bilen, fick föras till sjukhus, svårt chockad av den obehagliga händelsen. Olyckan kommer att bli föremål för polisutredning.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons