Annons

Pågatågen ersätts med buss på kvällarna

Trafikverket utför ett planerat banarbete längs sträckan mellan Malmö och Trelleborg under flera veckor i april. De flesta vardagskvällar ersätts då tågen av buss.
Trelleborg • Publicerad 2 april 2019 • Uppdaterad 3 april 2019
arkivbild
arkivbildFoto: Karl-Johan Hjertström

Sedan måndagen 1 april är Pågatågen mellan Trelleborg och Malmö inställda mellan 21.40 på kvällen och 04.20 på morgonen. Tågen ersätts med buss. Orsaken är ett arbete med kontaktledningarna mellan Lockarp och Trelleborg som Trafikverket utför just nu.

Arbetet påverkar tågtrafiken under de flesta vardagskvällarna. I veckan är tågen inställda ovan nämnda tider till och med torsdag 4 april. Även nästa vecka är tågen inställda kvällstid måndag 8 till torsdag 11 april.

Annons

Arbetet fortsätter efter påsk då tågen är inställda kvällstid tisdag 23 till torsdag 25 april samt måndag 29 april till torsdag 2 maj.

Niklas Steuernagel
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons