GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

P-förbud på Liljeborgsgatan till årsskiftet

Samtliga parkeringar mellan Frans Malmrosgatan och Långvinkeln är avstängda.
Trelleborg • Publicerad 15 september 2020 • Uppdaterad 15 september 2020
Nu råder p-förbud på del av Liljeborgsgatan.
Nu råder p-förbud på del av Liljeborgsgatan.
Foto: Fredrik Sandberg / TT

Från och med i går, måndag, har samtliga parkeringsplatser på Liljeborgsgatan, från Frans Malmrosgatan till Långvinkeln, stängts av. Först vid årsskiftet kommer p-platserna vara tillgängliga igen.

Anledningen till parkeringsförbudet är att Östervångsvägen är avstängd på grund av VA-arbeten, vilket TA tidigare har berättat. Trafiken, framför allt fjärrvärmeverkets flistransporter, leds därför om via Liljeborgsgatan.

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer