GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Övre föll för rivningsfirma

Busskurerna på Trelleborg Övre är snart ett minne blott. På torsdagen påbörjade Sune Larsson och Leif Jönsson arbetet med att riva byggnaderna.
Trelleborg • Publicerad 14 april 2009
Busskurerna på Trelleborg Övre står inför rivning. Foto: Tomas Nyberg
Busskurerna på Trelleborg Övre står inför rivning. Foto: Tomas Nyberg
Foto: 

– Pelarna som håller upp taket är ruttna inuti, hela byggnaden är från åttiotalet så den har verkligen gjort sitt, säger Sune Larsson.

Vårsolen skiner på Trelleborg Övre när han och hans medarbetare börjar riva byggnaden med elsågar och skärbrännare.

Rivningen kommer att ta ungefär en dag. Taket sågas upp och kommer sedan att lyftas ner med hjälp av en mobilkran, materialet som kan återanvändas säljs därefter vidare. Om ungefär en vecka börjar arbetet med att renovera busstationen.

Martin Strandberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer