Annons

Orolig helg med stol- och snökast

Snövädret verkade inte kyla ner känslorna på Magasinet under helgen. Sammanlagt fem skadade och tre polisanmälningar om misshandel blev facit av de två dagarnas firande.
Trelleborg • Publicerad 26 februari 2007

Det började sent på fredagskvällen när någon kastade ner en snöboll på dansgolvet från ovanvåningen. En stund senare blir en 18-åring uppsökt av mellan fem och sju uppretade personer när han är på väg till toaletten. En av dem, som fortfarande är okänd, slår 18-åringen med knytnäven i ansiktet.

Kvällen efter fortsätter kastandet. Men den här gången är det någon, som fortfarande är okänd, som kastar ner en barstol på dansgolvet från ovanvåningen. Tre personer träffas av stolen och blodvite uppstår. Även detta rubriceras som misshandel.

Annons

Senare samma natt, mellan lördag och söndag, blir det riktigt stökigt när en krogvärd och en ordningsvakt ska kasta ut några personer från krogen. De gör motstånd och det uppstår handgemäng. Både värden och vakten träffas av knytnävsslag. Ordningsvakten föll omkull och skadade axeln i tumultet. Även här är gärningsmannen okänd men polisen har signalement att gå efter när de letar efter den misstänkte.

Christer Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons