Annons

Oppositionsrådet fast i Stockholm

Catherine Persson (S) kom inte hem till Trelleborg efter ett möte i Stockholm i torsdags. På resebyråerna jobbar man för fullt med att hantera trelleborgarnas inställda flygresor.
Trelleborg • Publicerad 16 april 2010
Catherine Persson
Catherine PerssonFoto: 

TRELLEBORG. Många trelleborgare är påverkade av den inställda flygtrafiken. När TA pratade med Karl-Gunnar Olsson på resebyrån Qualitours i Anderslöv höll han på att kontakta kunder som har flygresor inbokade till helgen.

– Vi vet lika lite som alla andra. Vi lägger ut information på hemsidan och försöker få tag på dem som ska iväg nu, det är det vi kan göra, säger Karl-Gunnar Olsson.

Annons

Också på Pugners resebyrå i Trelleborg har man kunder vars resor blivit inställda.

– Vi har någon ute i Europa som ska hem idag (läs: igår). Det här har kommit så plötsligt så vi har ingen riktig överblick, säger Lars-Åke Pugner på resebyrån.

Oppositionsrådet i Trelleborgs kommun, Catherine Persson (S) har fått stanna två nätter i Stockholm sedan hennes flyg hem blev inställt i torsdags eftermiddag.

– Jag skulle med flyget till Malmö kvart i fem, och det sista hade lyft en halvtimme tidigare, säger hon.

Tågen från Stockholm till Skåne är fullbokade, och hyrbilarna är slut, berättar Catherine Persson. Hon lyckades i alla fall boka ett hotellrum i torsdags

– Det är bara att gilla läget, säger Catherine Persson.

Martin Strandberg
David Hylander
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons