Annons

Omklädningsrum länsades på värdesaker

Mobiltelefoner och kläder till ett okänt värde. Det blev bytet från ett inbrott i ett omklädningsrum på Vångavallen.
Trelleborg • Publicerad 30 april 2012
Foto: Tom Wall

I fredags kväll blev ett 20-tal TFF-spelare av med kläder, kontantkort och mobiltelefoner som förvarades i ett omklädningsrum på Vångavallen. Stölden inträffade under en match mellan TFF:s P17-lag och Högaborg som spelades på Köpingeskolans konstgräsplan. Omklädningsrummet var låst. Men tjuven eller tjuvarna bröt upp dörren och tömde rummet på värdesaker.

– Det är beklagligt och väldigt trist för killarnas del. I och med att kommunen äger lokalerna ska vi prata med dem om det som hänt. Det kanske går att göra något mer med lås och så, säger Alexander Tengryd, ungdomskonsult på TFF

För ungefär två veckor sedan inträffade en liknande stöld under en fotbollsmatch på Köpingeskolan. Enligt polisen är det i nuläget inte klarlagt om stölderna har något samband.

Louise Cronholm
Martin Strandberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons