Annons

Omfattande skadegörelse på församlingshemmet

Åtta stora rutor måste bytas ut på församlingshemmets norra sida efter en omfattande skadegörelse under helgen. Troligtvis har någon slagit hål i rutorna med hjälp av ett vasst verktyg.
Trelleborg • Publicerad 26 januari 2004

- Det är förfärligt. Det är den största skadegörelsen som vi har drabbats av sedan jag började arbeta här, säger kyrkoherde Gustaf Centervall. Han är märkbart upprörd över händelsen. Vad det kommer att kosta vet man ännu inte. Men enligt Gustaf Centervall handlar det om relativt stora fönsterrutor som nu måste bytas. - Det är pengar som i stället kunde gått till något annat. Det handlar ju om våra kyrkotillhörigas pengar. Det är bara ytterrutorna som har skadats. Det finns inget som tyder på att någon har försökt bryta sig in i församlingshemmet. - Det verkar vara konsekvent skadegörelse. Det är så onödigt och så dumt. Man blir både ledsen, arg och framför allt frustrerad, säger Gustaf Centerva

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons