Annons

Öltält fick bygglov

Byggnadsnämnden i Trelleborg gav tillfälligt bygglov för öltältet, eller sommarrestaurangen, på Rådhustorget vid sitt sammanträde i tisdags.
Trelleborg • Publicerad 15 maj 2002

Bygglovet gäller från 1 juni till 7 september och avser dels några enheter för tillagning av maten som placeras dikt intill muren med väggmålningen, dels ett tältutrymme under tak som sträcker sig ut från köksavdelningen. Dessutom blir det plats för en uteservering som delvis går in på själva Rådhustorget på de cirka 200 kvadratmeter som kommunen avdelat till sommarrestaurangen. Sammanlagt ska mellan 100 och 120 gäster få plats på sommarrestaurangen vid Rådhustorget. Den båt som tills nu har stått på lekplatsen vid väggmålningen har flyttats till Skåre lekplats nere vid havet. Som Trelleborgs Allehanda tidigare har berättat om blir det Trelleborgs konferenscentrum och Två Lejon som tar hand om sommarrestaurangen på Rådhustorget i år.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons