Annons

Oklar orsak till dödsolycka på E6

Polisen kan inte exakt fastställa vad som inträffade vid den svåra olycka på E6 i mitten av maj i år då en 23-årig man från Trelleborg omkom.
Trelleborg • Publicerad 9 juli 2002

Troligtvis var det den bil som 23-åringen körde som av okänd anledning kom över på fel vägbana. Enligt Magnus Nilsson, utredare vid trelleborgspolisen, minns 23-åringens enda passagerare ingenting av olyckan. Han klarade sig dock fysiskt oskadd från olyckan. Kvinnan i den mötande bilen ådrog sig svåra benskador och vistas fortfarande på sjukhus men läkarna räknar med att hon ska bli helt återställd. Hon har berättat för polisen att hon precis före olyckan tittade i backspegeln och när hon tittade rakt fram igen kom den mötande bilen rakt mot henne och hon hann inte väja. Enligt ytterligare ett vittne, som dock inte såg själva olyckan, körde en lastbil strax bakom kvinnan som borde ha sett hela olyckan. Men polisen har inte fått kontakt med denne förare. Man vet inte heller om det var en svensk eller utländsk förare. - Den personen är troligtvis den ende som kan bringa klarhet i vad som egentligen hände, säger Magnus Nilsson.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons