Annons

Okänd man hittad sjuk på stranden – fortfarande inte identifierad

Polisen har fortfarande inte lyckats att identifiera den man i 50-60-årsåldern som hittades sjuk på stranden i Kämpinge.
– Han ligger fortfarande på sjukhus, säger Mattias Rasmussen, stationsbefäl på polisen i Ystad.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Kämpinge • Publicerad 22 april 2023 • Uppdaterad 25 april 2023
Några av de saker mannen bar på sig då han hittades.
Några av de saker mannen bar på sig då han hittades.Foto: Polisen

Det var i fredags kväll som mannen hittades. Polisen bedömde att han drabbats av ett plötsligt sjukdomsfall och han fördes med ambulans till sjukhus. Det fanns ingen misstanke om brott. Men eftersom han saknade ID-handlingar på sig vet polisen inte vem han är och bad därför om allmänhetens hjälp.

– Han är inte identifierad. Vi jobbare vidare med ärendet, säger Mattias Rasmussen.

Annons

Så här skrev polisen på sin hemsida:

”Mannen är runt 185 cm lång, tunnhårig med mörkbrun hårfärg, väger cirka 100 kg och bedöms vara mellan 50-60 år. Han var vid anträffandet klädd i träningskläder, nyare löparskor, keps och bar ett armbandsur.”

Polisen gick ut med sin vädjan till allmänheten strax efter lunch i lördags. Trots detta var mannen ännu under måndagskvällen inte identifierad.

Peter LindgrenSkicka e-post
Per NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons