Annons

Ofredande: Agerade hotfullt mot man och hans mamma

Under tisdagskvällen fick en man först ett samtal från en man som upplevdes som hotfull. Ett par minuter senare körde den misstänkte mannen in på tomten, och bankade på dörrar och skrek.
Höllviken • Publicerad 1 november 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Mannen som kände sig hotad har polisanmält händelsen. Även mannens mamma, som var i bostaden, kände sig hotad, varför ärendet rubriceras som olaga hot och olaga hot mot grupp.

Mannen bankade på flera dörrar och skrek åt mannen att komma ut. Anmälaren ville inte lämna bostaden, eftersom den misstänkte över telefon lovat att ”det inte skulle bli roligt” för anmälaren.

Annons

Enligt anmälaren så hyr den misstänkte mannen en lokal av honom, där bilar som står skrivna på den misstänkte mannens pappa förvarats. Anmälaren antar att den misstänkte mannen var upprörd eftersom Kronofogden varit och utmätt tre bilar tidigare under onsdagen.

Den misstänkte mannen har också polisanmält att de tre bilarna, som blivit hämtade av Kronofogden, blivit stulna.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons