Annons

Nytt VIP-rum i Söderslättshallen

Söderslättshallen ska få ett nytt samlingsrum som även kan användas som VIP-rum med utsikt över A-hallen och möjligheter till servering.
Trelleborg • Publicerad 27 november 2003

- Det handlar om ett utrymme som ursprungligen var tänkt som garderob, precis innanför ingången till Söderslättshallen, säger Lars-Göran Canerholm, fritidschef i Trelleborg. Utrymmet har dock aldrig använts som garderob utan som förråd. - Nu ska utrymmet byggas om till ett samlingsrum som det finns behov av här på Söderslättshallen, säger Lars-Göran Canerholm. För närvarande finns det samlingsrum endast i kontorsdelen av hallen och när det samlas många ungdomar i de rummen kan det bli störande för dem som arbetar där. - I första hand ska det nya rummet användas som samlingsrum, men eftersom en vägg i rummet vetter direkt mot A-hallen ska även ett fönster tas upp där, så att rummet kan användas av föreningar vid olika arrangemang i hallen. Som VIP-rum blir det även möjligt att ordna servering där medan gästerna tittar på någon match eller annat arrangemang. - Söderslättshallens servering ligger nära till, säger Lars-Göran Canerholm. Fritidschefen är nöjd med att det gamla förrådet nu ska byggas om till samlingsrum och VIP-rum. - Det är en enkel åtgärd som ger mycket, säger han. Meningen är att föreningarna ska kunna boka den lokalen som alla andra här på Söderslättshallen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons