Annons

Nytt nattligt inbrott i Trelleborg

Natten till fredagen slog den så kallade "Knäckekärrstjuven" till igen. Den här gången i en lägenhet på Kung Kristians väg. Tjuven tog sig in via ett öppet fönster på balkongen och fick med sig både plånbok och mobiltelefon.
Trelleborg • Publicerad 30 maj 2003

Återigen manar polisen trelleborgarna till försiktighet. - Allmänheten måste vara mer vaksam och det går inte att lämna fönster öppna på första våningen, säger Björn Schäfer, närpolischef i Trelleborg, som också uppmanar folk att inte låta mobiltelefon och plånbok ligga synligt. Inbrottstjuven misstänks för drygt 15 villa- och lägenhetsbrott under det senaste halvåret. Tidigare har främst äldre villor med dåliga lås drabbats, företrädesvis på Granlunda och Knäckekärr, men nu har inbrotten vidgats till att gälla hela Trelleborg. - Och det gör det desto svårare för oss naturligtvis. Tidigare handlade det om ett området, nu händer det över hela stan, säger Björn Schäfer.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons