Annons

Nytt ljus på festivalen

Att fixa bra ljud i festivaltältet på Stortorget är inte det lättaste. Viktor Juul från Eventgruppen Syd jobbade intensivt på onsdagen för att få ordning på akustiken.
Trelleborg • Publicerad 28 augusti 2013
Viktor Juul och hans kollegor i Eventgruppen Syd gör i ordning scenen i festivaltältet på Stortorget. Foto: Claes Nyberg
Viktor Juul och hans kollegor i Eventgruppen Syd gör i ordning scenen i festivaltältet på Stortorget. Foto: Claes NybergFoto: Claes Nyberg

- Ett sådant här tält är ett av de svåraste ställena att få bra ljud i. Ljudet studsar mot tältduken, berättar han medan han och kollegorna håller på att göra i ordning scenen inför torsdagens kickoff och helgens framträdanden.

Men Viktor Juul lägger ner mycket jobb på att få ljudet så bra som möjligt. Det kommer att behövas, kanske framför allt när teater Tittin framträder på torsdagen.

Annons

Det är andra året som Eventgruppen Syd ställer i ordning scenen i festivaltältet.

- Vi har gjort lite ändringar i belysningen på scenen i år, så vi hoppas att det ska bli häftigare än i fjor, säger Viktor Juul.

I andra änden av festivaltältet börjar baren ta form. Ett intensivt arbete pågår runt om i tältet för att få allt klart i tid.

På torget håller också tivolits olika attraktioner att sättas upp på onsdagen.

Maria Sällberg
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons