Annons

Nytt besök av nattlig tjuv

Återigen har en nattlig tjuv smugit sig in hos en trelleborgsfamilj.
Trelleborg • Publicerad 8 september 2004

Det var tidigt på onsdagsmorgonen som en man på Lillevångsvägen vaknade av att någon gick i huset. När han steg upp och tittade efter såg han en mansgestalt med ficklampa. Han försökte ropa till mannen men då försvann han ut genom ytterdörren.

Efteråt upptäcktes att en handväska var borta. Mannen kontaktade genast polisen som kom till platsen med en hundpatrull. Hunden spårade tjuven söderut till Bilia, men där tappade hunden spåret.

Annons

Utanför huset hittades handväskan slängd men pengarna i plånboken, cirka 500 kronor, saknades liksom en mobiltelefon.

Polisen söker nu vittnen som kan ha sett mannen röra sig mellan Lillevång och Bilia vid 4-tiden i går morse.

- Det kan vara tidningsbud eller någon anna som varit ute så dags och som sett något, säger kriminalkommissarie Michael Mattsson vid Trelleborgspolisen.

Om det är den så kallade "nattatjuven" som slagit till igen vet polisen ännu inte.

- Det vet man aldrig, men vi uppmanar alla i Trelleborg att kontrollera att man låst om sig ordentligt och stängt till alla fönster på natten, säger Michael Mattsson.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons