Annons

Nyaste kändisen drog storpublik

En traktortur i paddocken eller guldvaskning är två av aktiviteterna på Söderslätts countryfestival. Många besökare kom dock i första hand för att höra nykändisen Doug Seegers.
Trelleborg • Publicerad 5 september 2014
Många ville höra Doug Seegers. Han upptäcktes i tv-programmet Jills veranda med Jill Johnsson tidigare i år.
Många ville höra Doug Seegers. Han upptäcktes i tv-programmet Jills veranda med Jill Johnsson tidigare i år.Foto: Foto: Fanny Nyberg

Söderslätts countryfestival öppnade insläppet klockan 16 på fredagen. Knappt två timmar senare, strax innan Doug Seegers skulle börja spela inne i ridhuset, var det lång kö in till området vid Sydslättens ryttarföreningen.

– Vi ska lyssna på lite av varje här under helgen, men det är han som är höjdpunkten, säger Carola Johansson som åkt från Finspång för att besöka countryfestivalen.

Annons

Mer om Söderslätts countryfestival kan du läsa i lördagens pappers- och e-tidning. Recensioner av konserterna på festivalen publiceras på måndag.

Här hittar du eTA: http://eta.trelleborgsallehanda.se

Maria Sällberg
Fanny Nyberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons