Nya skattehuset invigt

Med bandklippning och tal invigdes på fredagsmorgonen det lokala skattekontorets nya lokaler av regionskattechefen Eugen Palmér och kronofogdens regionchef Lennart Bjerkner.
Trelleborg • Publicerad 30 augusti 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Flytten har gått från gamla polishuset till en av Gummits byggnader i hörnet Östergatan-Johan Kocksgatan. - Den här flytten har inte bara varit kantad av glädjeämnen, det är inte helt okomplicerat när många krafter ska samverka vid flytten sa Eugen Palmér till de anställda som samlats utanför trappan, och lovade att erfarenheterna kommer att tas tillvara inom organisationen vid liknande flyttar. De nya lokalerna kan ståta med en riktig entré, en klar förbättring jämfört med gamla polishuset där besökarna fick slussas in via trapphuset till receptionen, framhöll Eugen Palmér innan han och Lennart Bjerkner klippte bandet och slog upp portarna.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.