Annons

Nya postlokaler på gång

Nästa vecka inleder posten den första etappen i arbetet med att sprida ut brev- och pakethanteringen i Trelleborgs kommun.
Trelleborg • Publicerad 18 februari 2002

Förändringsarbetet innebära att Posten tjänster delas upp i dels rena penningtransaktioner och dels försändelser. - Det är bara fem procent att våra kunder som gör båda sorters ärenden på en gång. Jag tror att många kommer att upptäcka hur smidigt det är att både kunna köpa mjölk och hämta paket på samma gång, säger Ann-Christin Öhlinlokal chef för Posten i Trelleborg. Innan sommaren ska alla postens kunder i Trelleborg hämta sina paket på något av åtta olika utlämningsställen i kommunen. I Anderslöv och Beddingestrand kommer även fortsättningsvis Gröna Konsum och ICA stå för brev- och pakethantering liksom kassaservice. I Trelleborgs stad fortsätter penningtransaktioner att genomföras på Kontinentgatan måndag till fredag klockan 10.00 och 17.30, och lördagar mellan 10.00 och 12.00. Kunderna i Trelleborgs stad hämtar även nästa vecka sina paket på Posten, men någon gång under våren etableras sex nya serviceställen där kunderna hämtar sina brev. Avtal har skrivits med OK-Q8, Entré, Ica på Fagerängsvägen, och Konsum på Klörupsvägen, Köpingegatan och Lycko Pers väg. Frimärken och förfrankerade kuvert kan från och med nästa vecka köpas och lämnas in på Ica Maxi Stormarknad och Tobakscentralen på Kontinentgatan.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons