Annons

Ny våg av bostadsinbrott

I går inträffade ytterligare tre bostadsinbrott i Trelleborg. Det innebär att det bara under denna veckan har anmälts sex bostadsinbrott, varav fyra i lägenheter i centrala Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 6 februari 2004

Det var under dagtid i går som någon bröt sig in i två lägenheter, den ena på Östergatan och den andra på Nygatan. Båda lägenheterna har så kallade dubbeldörrar och genom att sticka in ett föremål och komma åt spärrarna till dörrarna har man lyckats ta sig in. Polisen varnar nu för att tjuven kan ha riktat in sig på gamla lägenheter med dåligt inbrottsskydd. - Man kanske måste se över skyddet och sätta dit någon form av brytskydd på utsidan, säger Leif Mohlin på Trelleborgspolisen. En villa på Strandgatan utsattes också för inbrott under torsdagseftermiddagen. Enligt ägaren ska det ha skett mellan klcokan 14.30 och 15.15. Här tog man sig in genom att krossa en ruta. Vad som stulits vid de tre inbrotten är inte helt klart. Polisen säger sig i nuläget inte ha några konkreta spår efter några misstänkta gärningsmän.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons