Annons

Ny turistchef i Trelleborg

Egenföretagaren Anna Wild Raneke blir ny turistchef i Trelleborg. Hon kommer ursprungligen från Stockholm men är sedan 3,5 år bosatt på Söderslätt.
Trelleborg • Publicerad 27 februari 2007
Bild:Tomas NybergFoto: 

Anna Wild Raneke är i dag företagare inom eventbranschen och driver det egna eventföretaget Vildrankans byrå. Hon har också varit en av de drivande inom konsultnätverket Resursbyrån där ett tiotal egenföretagare inom reklam, marknadsföring och event ingår.

Efter en längre tids tvistande om huruvida det behövs en turistchef eller inte gick Trelleborgs kommun strax innan jul ut med en annons där man utlyste tjänsten. Ett 50-tal personer sökte och av dessa utsågs Anna Wild Raneke. Senaste gången kommunen utlyste tjänsten var för ett par år sedan. Då hoppade huvudkandidaten av i sista minuten. Fram tills nu har tjänsten varit vakant och uppgifterna har i stället skötts av utvecklingsbolagets chef Per Johansson.

Annons

Louise Voll Ercolino

0410-545 41

louise.voll.ercolino@allehandasyd.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons