Annons

Ny skolchef utsedd

Barbro Melander, 56, får jobbet som chef för förskola och grundskola i Trelleborg. Det bestämde skolnämnden vid sitt senaste möte.
Trelleborg • Publicerad 6 november 2003

Den nyutsedda chefen bor i Malmö och kommer närmast från Svalövs kommun där hon har ansvar för förskola, skola, kultur och fritid. Barbro Melander har tidigare jobbat som socialbyråchef inom socialtjänsten i Malmö. Under sina nio år hon bland annat varit verksam för att arbeta för att eleverna ska få bättre förutsättningar att förbättra sina betyg. Ett av projekten som hon har drivit för högstadiet är Projekt Linåker. Under den senaste tiden har Barbro Melander varit involverad i Barn- och ungdomslyftet, ett pedagogiskt projekt där Svalövs samtliga förskolor och 1-6 klasser har deltagit. - Min omgivning skulle säkert beskriva mig som en drivande och resultatinriktad person som också har förmåga till inkännande och en kapacitet att fånga upp andras upplevelser, skrev Babro Melander i sin jobbansökan.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons