Annons

Ny pub i Trelleborg

Trelleborgarna kan glädjas åt en ny pub. På onsdagskvällen var det förfest inför öppnandet av det nya caféet på Garvaregården där det serveras mat,öl och vin.
Trelleborg • Publicerad 23 maj 2002

Cissi Persson och Sussi Malmberg. BILD:JOHAN PERSSON Inbjudna var ett 50-tal personer, bland annat personal från några av butikerna i innerstan. Gert Gustafsson underhöll med sin klarinett tillsammans med Robert Horvath. - Jag hoppas att gästerna ska trivas och att det här blir ett nytt inneställe, säger Vivi Forsman som övertagit lokalerna i bottenvåningen på Garvaregården. Forsman har tidigare drivit Café Palmgården på Valen, en verksamhet som hon nu överlåter till Than Wi. I morgon fredag slår portarna upp till Garvaregårdens café och pub. Öppnandet sker klockan 8 då det dukas upp en frukostbuffé, lovar Forsman. Serveringen är öppen från 8-22 under vardagarna, och under fredagar och lördagar ska stället vara öppet till klockan ett på natten. - Nu när det här öppnar får jag ytterligare en valmöjlighet när jag ska ut och ta ett glas öl, säger MaryAnn Assarsson, som precis flyttat till Trelleborg. I vimlet syntes även Cissi Persson och Sussi Malmberg, som arbetar i Puls-butiken i centrum. De är glada över tillskottet av en ny servering. - Visst kommer jag att gå hit. Det är bra att det dyker upp fler pubar som man kan gå till på helgerna, säger Cissi Persson. Kommunalrådet Egil Ahl (s) fanns även på plats. Han välkomnade det "nya vattenhålet" innan han klippte i det blå-gula bandet. - Jättetrevligt att den här serveringen öppnar. Det behövs fler sådana här mysiga tillhåll i Trelleborg, säger Anna Haleby från Gislövs läge.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons