Annons

Ny lokal för restaurangprogram snabbutreds

Köpingeskolan eller Söderslättsgymnasiet, det är de två alternativen för hotell- och restaurangprogrammet när Forum stänger. 2012 måste programmet ha nya lokaler.
Trelleborg • Publicerad 25 februari 2011

– Vi ska nu utreda vilka av dessa alternativ som är bäst, säger Lisbeth Netteberg, chef för gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen.

En utredning ska vara klar redan till nästa nämndsmöte om en månad. Det man vill veta är bland annat hur stora lokaler som behövs, hur omfattande ombyggnad som krävs för de olika alternativen och på vilket sätt området skulle gynnas av ett restaurangprogram.

Till hösten kommer programmet att byta namn till restaurang och livsmedel. Programmet har under många år huserat i Trelleborgs AB:s lokaler som kallas Forum och även drivit en liten restaurang. Men eftersom fastigheten ska säljas måste programmet flytta. På Söderslättsgymnasiet är det hus H som utredningen kommer att titta på.

Louise Löfgren
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons