Annons

Ny brygga vid västra infarten

Det blir inga tre eller fyra nya badbryggor den här sommaren längs Trelleborgs stränder, som det tidigare talats om. I stället satsar fritidsförvaltningen på en rejäl brygga vid den långgrunda sandstranden vid västra infarten.
Trelleborg • Publicerad 14 april 2003

Den nya bryggan blir ett test. Fungerar den kan det bli tal om ytterligare bryggor. Men inte förrän nästa sommar. - Vi får se hur det blir helt enkelt. Fungerar det bra kan det så småningom bli aktuellt med bryggor på fler ställen, säger Lars-Göran Canerholm, chef för fritidsförvaltningen, som tillsammans med kommunledningen resonerat sig fram till beslutet. Den nya bryggan ska kunna tas in under vintern för att skydda den mot de värsta stormarna och den beräknas stå klar lagom till badsäsongen. - Det ska bli en ordentlig och lång brygga, säger Lars-Göran Canerholm.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons