Annons

"Nu får det vara nog"

Den 42-årige man som de senaste dagarna gripits för två fall av misshandel greps återigen på torsdagskvällen. Även denna gång inträffade brottet kort efter att mannen släppts ur polisens förvar. Nu begärs 42-åringen häktad.
Trelleborg • Publicerad 26 juni 2009

Den 42-årige mannen anhölls på tisdagen för misshandel vid Olof Palmes plats intill Garvaregården. I onsdags släpptes han från häktet i Ystad, tog bussen till Trelleborg och slog till en kvinna några minuter efter att han klivit av bussen. Mannen transporterades åter till Ystad för förhör, släpptes under torsdagen och tog sig tillbaka till Trelleborg på kvällen. Vid 20-tiden slog han bokstavligt till igen.

– Då hittade han den här kvinnan igen på ungefär samma ställe, säger Viveka Smidvall på Trelleborgspolisen.

Annons

Kvinnan som på onsdagen i Stadsparken fick ett slag i ansiktet så att hon trillade i en rabatt och slog sönder glasögonen fick nu ett kraftigt blödande sår på näsan när 42-åringen slog till henne utanför pizzeria Casablanca.

Kvinnan brukar ofta vara i Stadsparken men har ingen uppenbar relation till mannen, säger Viveka Smidvall.

Nu är mannen misstänkt för tre fall av misshandel och ett olaga hot i samband med den första misshandeln vid Garvaregården.

– Jag pratade med åklagaren och mannen kommer att begäras häktad. För nu får det liksom vara nog, säger Viveka Smidvall som konstaterar att mannen är känd för att ha alkoholproblem.

Johan Silfversten Bergman
Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons