Annons

Nu drar jag hem!

- Vårt tält är genomblött, jag är blöt. Ja, allt är blött, säger Carl Henrik Engvall. Han ger upp sin vistelse på Roskildefestivalen idag och tar tåget tillbaks till Sverige.
Trelleborg • Publicerad 6 juli 2007
Bild: Carl Henrik Engvall
Bild: Carl Henrik EngvallFoto: Läsarbild

Efter ihållande regn och trettio centimeter lera har årets Roskildefestival fövandlats till en riktigt blöt match.- Stämningen är fortfarande bra men nu ger jag faktiskt upp, säger Carl Henrik Engvall.Han är en av många som bestämt sig för att ge vika för det ihållande regnet.- Två av mina vänner åkte hem igår kväll och det är flera som sitter på tåget från festivalen just nu.Ett alternativ för den svenska besökaren är att ta tåget över till Malmö och vänta ut regnet härifrån. - Ja, så är det några som gör, men regnet verkar ju hålla i sig så jag tror inte så många åker tillbaks. Man blir helt enkelt för blöt, säger Carl Henrik Engvall.

Sanna Trygg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons