Annons

Nu är vägportalerna på plats

På fredagsmorgonen stod de där – vägportalerna som ska varna trafikanter som kommer norrifrån om den annalkande och olycksdrabbade Maglarpsrondellen.
Trelleborg • Publicerad 30 augusti 2013
På fredagsmorgonen stod de där – vägportalerna som ska varna trafikanter som kommer norrifrån om den annalkande och olycksdrabbade Maglarpsrondellen. Sedan beslutet om portalerna togs i vintras har arbetet dragit ut på tiden men tog ordentlig fart i slutet av sommaren. Uppsättningen av de tre portalerna slutfördes natten till fredagen och trafiken stängdes av helt på E 6 under en tid.
På fredagsmorgonen stod de där – vägportalerna som ska varna trafikanter som kommer norrifrån om den annalkande och olycksdrabbade Maglarpsrondellen. Sedan beslutet om portalerna togs i vintras har arbetet dragit ut på tiden men tog ordentlig fart i slutet av sommaren. Uppsättningen av de tre portalerna slutfördes natten till fredagen och trafiken stängdes av helt på E 6 under en tid.Foto: Foto: Sara Johari

Sedan beslutet om portalerna togs i vintras har arbetet dragit ut på tiden men tog ordentlig fart i slutet av sommaren. Uppsättningen av de tre portalerna slutfördes natten till fredagen och trafiken stängdes av helt på E 6 under en tid.

Lina Campbell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons