GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu är skyltarna utbytta – Hemsö på plats i centrum

Fastighetsbolaget Hemsö har som bekant köpt flera fastigheter i centrum som tidigare tillhörde Abitare – bland annat före detta Åhlénshuset. På torsdagsförmiddagen kom skyltarna på plats.
Trelleborg • Publicerad 17 januari 2019
Sven Wiese från JWM Bygg får de nya skyltarna på plats.
Sven Wiese från JWM Bygg får de nya skyltarna på plats.Foto: Louise Cronholm Löfgren

Det var den 10 januari som det blev klart att Hemsö för cirka 80 miljoner kronor köpt flera fastigheter från Abitares konkursbo. Bland annat tidigare Åhlénshuset, McDonalds-fastigheten och Telinska magasinet. Totalt köper Hemsö tre fastigheter på 5 900 kvadratmeter samt byggrätter på 15 000 kvadratmeter.

På torsdagsförmiddagen blev de nya ägarna synliga i centrum. Då kom nämligen nya skyltar på plats på byggnaderna.

Hemsö har tidigare meddelat att de har ett nytt avtal med H&M. Klädjätten var sedan tidigare klara att flytta in i före detta Åhlénshuset som stått tomt sedan 2016. Enligt fastighetsbolaget kommer en ny butik att vara på plats gång under det här året.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.