Annons

Nu är det sluttankat

Som TA berättat tidigare avvecklar Preem sin mack på Strandgatan för att satsa på pumparna vid Stavstensvägen.
Trelleborg • Publicerad 28 augusti 2013
Som TA berättat tidigare avvecklar Preem sin mack på Strandgatan för att satsa på pumparna vid Stavstensvägen. Rivningen är nu i full gång. Tomten ägs av Preem och vad som kommer att hända med den när macken är borta är i nuläget inte känt. Anledningen till att företaget väljer att satsa på pumparna i västra Trelleborg ska vara att man tycker att förutsättningarna är bättre där än i centrum.
Som TA berättat tidigare avvecklar Preem sin mack på Strandgatan för att satsa på pumparna vid Stavstensvägen. Rivningen är nu i full gång. Tomten ägs av Preem och vad som kommer att hända med den när macken är borta är i nuläget inte känt. Anledningen till att företaget väljer att satsa på pumparna i västra Trelleborg ska vara att man tycker att förutsättningarna är bättre där än i centrum.Foto: Foto: Sara Johari
Foto: Foto: Sara Johari

Rivningen är nu i full gång. Tomten ägs av Preem och vad som kommer att hända med den när macken är borta är i nuläget inte känt. Anledningen till att företaget väljer att satsa på pumparna i västra Trelleborg ska vara att man tycker att förutsättningarna är bättre där än i centrum.

Maria Sällberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons