Annons

Nobelfest på förskolan

Ateljén var förvandlad till Gyllene salen och efter lunchen serverades prinsesstårta. På onsdagens förmiddag firade Österlids förskola sin egen Nobelfest.
Trelleborg • Publicerad 10 december 2009
Foto: 
Foto: 
Amanda Malm får sin medalj av förskolelärare Cecilia Lindkvist. Efteråt blir hon fotograferad och får ta emot applåder.
Amanda Malm får sin medalj av förskolelärare Cecilia Lindkvist. Efteråt blir hon fotograferad och får ta emot applåder.Foto: 

TRELLEBORG. Barnen som var uppklädda i tyllklänningar, strumpbyxor och skjortor fick varsin medalj innan det blev discodans.

– Vi har jobbat med prinsar och prinsessor den här terminen så det här är en passande avslutning, säger förskoleläraren Cecilia Lindkvist.

Annons

Dagen till ära har hon, precis som de andra lärarna och alla barnen, en krona gjord av gult papper och många glittriga klistermärken på sig.

Att uppmärksamma Nobeldagen med ett eget firande är en tradition som är inne på sitt tredje år på Österlids förskola.

– Det märks att de tycker att det är roligt med förberedelserna och även föräldrarna verkar tycka att det är kul, säger Cecilia Lindkvist.

Johan Silfversten Bergman
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons