Annons

Näset hårt drabbat

Det rapporteras om översvämmade gator, garageuppfarter och gräsmattor och på flera håll har vatten börjat tränga in i hus och källare. Falsterbonäset är mycket hårt drabbat av de senaste dagens regn.
Trelleborg • Publicerad 6 juli 2007

Områden som är hårt drabbade är bland andra Södra Åkarp, Vattle by, kring Storvägen i Ljunghusen, heden mellan Ljunghusen och Skanör, Fredrik Pers hejdeväg och Hedevägen i Skanör, området kring Strandbaden och Falsterbo Horse Show i Falsterbo samt kring restaurang Millenium i Höllviken.

Tekniska förvaltningen rapporterar att alla pumpar går för fullt. Förvaltningen har stängt för inkommande samtal på grund av den hårda belastningen och hänvisar i stället till kommunens växel, 040-42 50 00, eller felanmälan på 040- 42 57 00. Förvaltningen kommer under dagen att kontakta alla som vänt sig till felanmälan.

Andreas Mårtensson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons