Annons

MTV spelar in i Trelleborg

28 mars får Trelleborg Vikings besök av MTV som ska spela in en scen för programmet Dirty Sanchez, en sort europeisk Jackass, där stuntmän gör helt galna grejor som gör mycket, mycket ont.
Trelleborg • Publicerad 3 mars 2005

– Det är kul för oss att få den här uppmärksamheten, säger en något förvånad Fredrik Jönsson på Trelleborg Vikings.

Enligt Fredrik Jönsson är det europeiska MTV som spelar in ett eget Jackass-program, Dirty Sanchez. Och under en turné i norra Europa ska de besöka bland annat Holmenkollen, där stuntmännen troligen ska testa backhoppning och även Lillehammar, där det är bob-banan som väckt intresse.

Annons

För den som sett ett Jackass-programmet går det att räkna ut ungefär vad som kommer att hända i de norska skidmetropolerna. En sak är i alla fall klar – det kommer att göra ont, mycket ont.

– De hittade oss tydligen på internet och vi fick ett mejl där de undrade om vi kunde ställa upp, berättar Fredrik Jönsson.

Efter besöket i Trelleborg 28 mars åker teamet från MTV vidare.

– De ska visst till Tyskland sedan – och tyckte väl att det passade med att filma i Trelleborg också, berättar Fredrik Jönsson.

I Trelleborg ska stuntmännen från MTV-programmet möta ett gäng ishockeyspelare från Trelleborg Vikings på isen i Söderslättshallen.

– De vill att vi ställer upp med ett tiotal spelare och målvakt. Spelarna ska vara i 15-årsåldern, berättar Fredrik Jönsson.

Troligen handlar scenen om att stuntmännen ska bli tacklade av hockeyspelarna från Trelleborg.

– De säger att de ska filma i ungefär två timmar, berättar Fredrik Jönsson.

Lasse Bryggare

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons