Annons

Motivet fortfarande oklart

Den 30-åring som är anhållen misstänkt för mordförsök på en 13-årig pojke är inte känd av polisen sen tidigare. Någon relation mellan gärningsmannen och pojken finns inte heller.
Trelleborg • Publicerad 18 maj 2011

Det var i tisdags kväll strax före klockan 20 som den 13-årige trelleborgspojken blev knivskuren i ryggen. Enligt polisen var det ett bråk som föranledde det som nu rubriceras som mordförsök.

– Men i övrigt är det fortfarande oklart varför det hände, säger polisens informationsansvariga Ewa-Gun Westford.

Annons

Polisen höll under onsdagen förhör med pojken, den misstänkte samt vittnen. En dörrknackning på Fagerängen, där knivskärningen ägde rum, kommer också att genomföras. Både 13-åringen och 30-åringen bor i området, men några andra kopplingar mellan de två har ännu inte framkommit i förhören.

– 30-åringen är inte dömd tidigare och han är inte känd för oss, säger Ewa-Gun Westford.

Den 13-årige pojken fördes i tisdags kväll till Sus i Malmö. Hans skador är allvarliga, men inte livshotande och han kommer att få åka därifrån tidigast idag.

Martin Strandberg
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons