Annons

Motanmälan efter storbråket i Vellinge

En 20-årig man har polisanmält att han blev slagen, sparkad och biten utanför en lokal i Vellinge den 20 januari. Mannen är själv misstänkt för misshandel vid samma tillfälle.
Vellinge • Publicerad 2 februari 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Johan Nilsson/TT

Det var vid tolvtiden natten till den 20 januari som en fest urartade i bråk och fyra män greps på platsen. En av personerna som är misstänkt för misshandel anmäler nu själv att han blev misshandlad under natten.

Enligt 20-åringen ska han ha fått ett slag i tinningen utanför festlokalen varefter han och hans vänner lämnade platsen.

Annons

De andra ska därefter ha sprungit ikapp dem och tilldelat slag mot 20-åringen. Han ska då ha fallit omkull och fick motta sparkar mot huvudet och blev biten i tummen. Mannen fick smärtor i tummen och i ansiktet och har fått uppsöka vård efter misshandeln.

20-åringen hävdar att han själv agerade i nödvärn och var tvungen att slå tillbaka för att skydda sig mot förövarna.

Josefine SidhuSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons