Annons

Modeshow med glid under skridskorna

Trelleborg • Publicerad 17 december 2004
Så här ska kanske vinterns mode se ut. I ishallen visade Trelleborgs Konståkningsklubb upp en modeshow med skridskor på fötterna. Bild: Claes Nyberg
Så här ska kanske vinterns mode se ut. I ishallen visade Trelleborgs Konståkningsklubb upp en modeshow med skridskor på fötterna. Bild: Claes NybergFoto: 

Vinterns klädmode och en kall ishall. I går kväll höll Trelleborgs Konståkningsklubb en modeshow på isen. Konståkare i alla åldrar visade kläder från mode- och sportbutiker i Trelleborg och Höllviken. På läktaren satt stolta föräldrar och syskon.

Det var bara flickor som visade sig på isen tills det var pappornas/tränarnas tur. De möttes av publikens jubel. Korta program med åkare i olika åldrar i kläder från olika butiker växlade. En grupp på små flickor ingick som mellanspel.

Annons

Detta var första gången som konståkningsklubben hade en modeshow på isen och ishallens publikläktare var halvfylld. Dessutom fanns ett antal VIP-platser ute på isen. På söndag är det tid för den traditionella julfesten.

Även i de ovana konståkningskläderna visade många av åkarna prov på avancerad konståkning. Kvällen avslutades med ett speciellt inövat julnummer eftersom det, faktiskt, snart är jul.

Christer Hansson

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons