Annons

Modelejon visade vinterkollektion

Förväntansfulla stod mannekängerna bakom en dörr innan de tog språnget ut på catwalken.
Trelleborg • Publicerad 28 november 2005
Inne i omklädningsrummet fick modellen Willy Andersson, till höger, hjälp av påklädaren Jan Larsson.
Inne i omklädningsrummet fick modellen Willy Andersson, till höger, hjälp av påklädaren Jan Larsson.Foto: 
En ulltröja med matchande långbyxor, som visades av Zenta Andersson, till vänster, och presenterades av Guntan Larsson. BILD:JOHAN PERSSON
En ulltröja med matchande långbyxor, som visades av Zenta Andersson, till vänster, och presenterades av Guntan Larsson. BILD:JOHAN PERSSONFoto: 

Modevisning för seniorer. Där har du måndagskvällens aktivitet på Sirius ordens lokaler. Inne i en av lokalerna satt ett 60-tal PRO-medlemmar och såg fem damer och en herre skrida in genom dörren och visa upp vintermode, alltifrån ulltröjor till polyesterkjolar.

– Gud, vad snyggt!

Annons

– Den tröjan var lite tjock i halsen...

– Det var en fin brosch!

Detta var bara några av kommentarerna som fälldes när modelejonen tog plats bland borden där åskådarna satt.

Vid varje entré applåderade de församlade seniorerna entusiastiskt.

– De här visningarna brukar vara uppskattade. Två gånger om året, höst och vår arrangerar vi modevisningar inom ramen för våra friskvårdscirklar, beskriver Evy Svensson, ledare för cirklarna.

Företaget Seniorshopen, som åker land och rike runt för att besöka de respektive PRO-föreningarna, stod för plaggen. Fullastade med kläder kom de till Sirius-logen, som ligger vid Algatan, i går kväll.

Påklädare var Jan Larsson som driver klädföretaget tillsammans med sin hustru Guntan.

– För er som inte ser så bra på långt avstånd. Tröjan han har på sig är randig, upplyste Guntan, som skötte presentationen av plaggen.

Johan Persson

0410-545 34

johan.persson@allehandasyd.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons