Annons

Misstänkta skyttar släpptes

De tre män i 20-årsåldern som greps och anhölls misstänkta för att ha skjutit med ett luftvapen mot bilar och byggnader i Trelleborg under förra helgen har nu släppts.
Trelleborg • Publicerad 9 maj 2003

Det var i torsdags som åklagaren beslutade att låta de tre lämna arresten hos polisen i Ystad. Två av de tre är fortfarande misstänkta för skadegörelse och framkallande av fara för andra medan den tredje är fri från misstankar. - Jag vet att det är två av de här tre. Det kom fram en del bra uppgifter i förhören med dem, säger åklagaren Lars Morand som inte anser att det fanns några skäl att låta de två misstänkta sitta anhållna längre. Enligt Lars Morand är polisen också säker på att det vapen som man fann i en skrotbil på en gård strax utanför Trelleborg är det som användes vid beskjutningarna i helgen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons