Annons

Misstänkta knarksmugglare häktade

De två män som greps med ett större parti amfetamin i Trelleborgs hamn häktades på onsdagen, på sannolika skäl misstänkta för grov narkotikasmuggling.
Trelleborg • Publicerad 2 april 2003

De tolkade häktningsförhandlingarna i Trelleborgs tingsrätt hölls separat för de två männen och bakom stängda dörrar, på åklagare Magnus Ramebäcks begäran. Männen ska inte känna till varandras inställning i ansvarsfrågan, och man vill heller inte släppa några närmare uppgifter om fallet till offentligheten. Tullen hoppas fortfarande kunna göra fler gripanden i spåren av amfetaminbeslaget. - Vi vet fortfarande inte mycket om vart det här kan leda. Och då är faktiskt tala silver, medan tiga är guld, kommenterar Magnus Ramebäck. De två männen, 37 respektive 25 år gamla, är litauiska medborgare. De får nu kvarstanna i häktet åtminstone till den 16 april, då åklagaren måste ha väckt åtal. Under vistelsen i häktet är de dessutom belagda med restriktioner vad gäller kommunikationen med omvärlden.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons