Annons

Misstänkt våldtäktsman ej förhörd

Misstankarna kvarstår mot den man som har polisanmälts misstänkt för att ha våldtagit två flickor i Trelleborg innan påskhelgen.
Trelleborg • Publicerad 10 april 2002

Ännu har mannen inte kallats till förhör av polisen men enligt åklagaren Jan Pernvi så sker det sannolikt inom de närmaste dagarna. Fallet har omgärdats av stor sekretess och det beror, enligt Jan Pernvi, på att man ännu inte hört den misstänkte mannen. - Utredning pågår. Det är inget som bara ligger i högarna, säger Jan Pernvi. Enligt polisanmälan så inträffade våldtäkten på skärtorsdagen i Trelleborg inomhus och mannen som nu är misstänkt har ingen nära relation till de två flickorna som är i 15-20-årsåldern. Åklagaren har inte heller ansett att det funnits några grunder för att gripa och häkta mannen. - Det handlar inte om någon helt främmande människa som överfallit någon på gatan om man så säger. Det har inte heller förekommit något våld i någon utsträckning, säger Pernvi.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons