Annons

Misstänkt för mordförsök fortsatt häktad

Nästa vecka går tiden för åtal mot mannen som misstänks för mordförsök på en kvinna i en ort utanför Trelleborg ut. Polisen inväntar resultat från teknisk undersökning.
Söderslätt • Publicerad 11 juli 2018
Polisen inväntar resultat från den tekniska undersökningen.
Polisen inväntar resultat från den tekniska undersökningen.Foto: Casper Johansson

Tisdagen den 12 juni skickades polisen till en mindre ort i Trelleborgs kommun efter ett larm om misshandel. I en bil i närheten av adressen påträffades den misstänkte gärningsmannen som greps och visade sig vara påverkad av alkohol. I bilen påträffades också misstänkt narkotika.

Den skadade personen, en kvinna, fick föras till sjukhus med ambulans. Enligt polisen ska hon ha misshandlats med någon form av tillhygge. I bostaden ska även ett yngre barn funnits, som ska ha misshandlats, dock inte lika grovt.

Annons

Mannen anhölls den 12 juni, och häktades senare samma vecka. Han sitter fortfarande häktad, misstänkt för mordförsöket på kvinnan.

Under nästa vecka går tiden för att väcka åtal mot mannen ut. Polisen inväntar fortfarande resultat från teknisk bevisning.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons