Annons

Misstänks för att brutit kontaktförbud flera gånger

En man står åtalad för att vid flera tillfällen under 2016 och 2017 brutit mot ett kontaktförbud genom att skicka meddelanden till en kvinna.
Trelleborg • Publicerad 20 juni 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mia Oshiro Junge

Mannen, som är i 40-årsåldern, har enligt åklagaren vid sju olika tillfällen brutit mot det kontaktförbud som är utfärdat mot honom. Han har vid dessa tillfällen på olika sätt kontaktat kvinnan, bland annat genom att i sms skriva att han älskar henne, och genom att lägga en ros med en lapp på hennes bil när den stod utanför hennes bostad.

Mannen misstänks även för tre fall av ofredande, mot kvinnan och mot en annan man. Bland annat ska han ha ringt mannen och hotat att döda honom. Den misstänkte har även skickat bilder på hakkors och Adolf Hitler till mannen över sociala medier, och skrivit om mannens judiska ursprung.

Den misstänkta mannen nekar till brotten.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons