Annons

Minns inte två överfall

Den 30-årige mannen skulle ta ut pengar ur en bankomat på Glädjebacksgatan.
Trelleborg • Publicerad 25 november 2010

När en yngre man kom och ställde sig tätt bakom och tittade över axeln på honom bad han honom att backa. Svaret blev en salva av knytnävsslag mot 30-åringens ansikte. En kompis till 30-åringen som väntat i bilen försökte ingripa och fick då också ta emot flera slag.

Den 30-årige mannen fick sin näsa bruten av slagen och tvingades till operation. Inför rätten berättade han att han fått svårt att andas efter misshandeln.

Annons

Den yngre mannen identifierades senare som en 27-årig trelleborgare. Ystads tingsrätt har nu dömt honom till skyddstillsyn med villkoret att lämna drogtester. 27-åringen minns nämligen inte händelsen eftersom han var narkotikapåverkad.

Av samma skäl minns han heller inte en misshandel en vecka senare, i mars 2008. Den anser tingsrätten att han också är skyldig till.

Förutom skyddstillsynen ska 27-åringen betala 24 000 kronor i skadestånd till de tre personer han misshandlat.

Anna Thulin
Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons