Mimers hus tävlar om pris

Mimers hus är med och tävlar om ytterligare ett pris. I år gäller det Götapriset kategori Bästa uppsats. Prissumman är på 100 000 kronor.
Trelleborg • Publicerad 3 oktober 2003

Priset kommer att delas ut på Kvalitetsmässan i Göteborg i nästa vecka. Region Skåne har ytterligare tre bidrag med i kampen om det prestigefyllda priset, Kunskapsbanken, Kvinnofridsprogrammet i Malmö och Folktandvården Skåne. Detta är första gången som Region Skåne har nominerat projekt till Götapriset och man lyckades få med fyra stycken med fokus på förnyelse och förbättring för patienter och medborgare. Två av projekten Kvinnofridsprogrammet och Mimers hus har minst två huvudmän inom offentlig sektor som delar på ansvaret. För Mimers hus är det Region Skåne och Trelleborgs kommun som är huvudmän.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.