Annons

Miljöpartiets kommunallista klar

Miljöpartiet är nu klart med sin lista inför kommunalvalet i höst. På fösta plats placerades Anders Svensson som är länssekreterare för miljöpartiets Skånedistrikt. Han är också mp:s gruppledare i fullmäktige.
Trelleborg • Publicerad 6 maj 2002

På andra plats Aina Andersson, rektor på högstadieskolan i Anderslöv. Hon sitter i fullmäktige och i revisionen samt i kommunstyrelsens barn- och ungdomsberedning. På tredje plats placerades Rolf Olsson som är lärare på högstadieskolan i Anderslöv. Han sitter som ersättare i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och AB Trelleborgshems styrelse. På fjärde plats kom Kjell Forsberg som arbetar som elkonsult. Han sitter idag i upplevelsenämnden och valnämnden. På femte plats placerades Jane Wikström Hansen, kläddesigner med ekologiska idéer. Hon driver butik i Malmö med sina kläder. På sjätte plats kom Bo Thunell som driver en revisionsfirma och är miljöpartiets gruppledare i Region Skåne. Han är vice ordförande i byggnadsnämnden i Trelleborg. På sjunde plats placerades Marianne Griberg som sitter i socialnämnden. På åttonde plats kom Kai Regnell som är speciallärare på Grundvux. Han är ersättare i kommunfullmäktige och ordinarie i miljönämnden. På övriga platser kom 9) Elisabet Lundh, studerande, Trelleborg. 10) Benny Roth, vaktmästare, Trelleborg. 11) Lena Olsson, socionom, Anderslöv. 12) Britten Morän-Jystrand, kurator, Anderslöv. 13) Bertil Ohlsson, ingenjör, Gislöv.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons