Annons

Miljonvinst till Trelleborg

En lycklig trelleborgare kammade hem en miljon kronor på Oddset-spelet Bomben på torsdagen. Trelleborgaren var ensam i Sverige om att pricka in rätt slutresultat på tre ishockeymatcher, och då föll Svenska spels garantivinst på en miljon kronor ut.
Trelleborg • Publicerad 6 februari 2009

Raden lämnades in i spelbutiken Turklövern på Kontinentgatan i Trelleborg, och där var man på fredagen glad över vinsten.

– Det känns bra, men jag vet inte vem det är som har vunnit. Han eller hon har inte dykt upp än, säger butiksägaren Chi-Dung Tran.

Annons

Det är första gången som någon vinner så mycket pengar på Bomben i hans butik, men på hästspel har det hänt innan.

– Vi har haft en 2,5 miljonersvinst på hästar tidigare, berättar Chi-Dung Tran.

På fredagen fick butiken blommor från Svenska spel, och redan har spekulationerna satt igång över vem den lycklige vinnaren är.

– Eftersom Sverige spelade i torsdags var det många som var inne och spelade på Bomben. Men vi har ingen aning om vem det kan vara som vunnit, säger Chi-Dung Tran.

Spelaren lyckades med konststycket att få in följande resultat: Ryssland-Sverige 3-4, Tjeckien-Finland 3-5 och Malmö-Nybro 7-1. Skickligt.

– Och turligt, konstaterar Chi-Dung Tran med ett skratt.

Andreas Mårtensson andreas.martensson@allehandasyd.se
Andreas Mårtensson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons