Annons

Miljonregn över Anderslöv på söndag

Minst 10 000 kronor. Det är vad cirka 200 Anderslövsbor är garanterade i vinst när de på söndag samlas på torget för att delta i ett jippo då Postkodlotteriet kommer till byn. Två kommer dessutom att bli miljonärer.
Trelleborg • Publicerad 28 november 2013
Foto: CHRISTINE OLSSON / TT

De senaste dagarna har Postkodlotteriet ringt runt till alla lottinnehavare inom postnummerområdet 231 70, det vill säga Anderslövs tätort. Beskedet de fått är att de ska komma till torget i Anderslöv på söndag. Då ska det göras en tv-inspelning inför det program som sänds i TV4 nästa fredag.

– När man fått samtalet vet man att man åtminstone vunnit 10 000 kronor, säger Emma Knutsson, pressansvarig på Postkodlotteriet.

Annons

Arrangemanget på söndag börjar klockan 15 och först då meddelas vilka som vunnit storvinsterna som, förutom två miljonvinster, består av en ny bil.

Den totala vinstsumman vill Postkodlotteriet inte avslöja.

– Nej, vi är hemliga med det, säger Emma Knutsson.

Louise Löfgren
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons