Annons

Mikaeli marknad i dagarna tre i år?

Mikaeli marknad planerar att förlänga festligheterna med ytterligare en dag i år och festen skulle då hållas torsdag, fredag och lördag 25 till 27 augusti.
Trelleborg • Publicerad 10 februari 2005
I år kanske trelleborgarna kan vimla i dagarna tre på Mikaeli marknad. Arkivbild: TOMAS NYBERG
I år kanske trelleborgarna kan vimla i dagarna tre på Mikaeli marknad. Arkivbild: TOMAS NYBERGFoto: 

Av ett brev till Kommunal teknik från Mikaeli Marknad framgår att styrelsen vill utöka festligheterna med ytterligare en dag i år.

Eftersom marknaden har 30-årsjubileum i år blir evenemangen mer omfattande än vanligt, enligt brevet. I brevet ansöker marknaden om att få disponera gator och utrymmen i centrala Trelleborg för festligheterna liksom tidigare år.

Annons

Det handlar om Östergatan från Hantverkargatan, Algatan fram till, och med Gamla Torg, C B Friisgatan från biblioteket till parkeringen söder om Stadshotellet, Flockergatan från parkeringsplatsen söderut, S: t Nicolai plan, Gamla Torg, Norregatan från gamla Torg till Gråbrödersgatan, Stortorget, Stadsparken samt Rådhustorget.

Dessutom vill marknaden i år även disponera parkeringsplatsen utanför Ångkvarnen för att ställa upp ett stort pariserhjul och ett restaurangtält. Restaurangtältet som brukar stå i Stadsparken kan i år komma att flyttas till Hesekillegatan utanför badhuset.

Marknaden vill också spärra av Strandgatan vid Ångkvarnen om aktiviteterna där ger upphov till trafikproblem.

Lasse Bryggare

0410-545 71

lasse.bryggare@allehandasyd.se

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons