Annons

Middleton kvar som cityledare

Marcus Middleton blir kvar som cityledare. Trelleborgs Citysamverkan är på väg att skriva ett längre kontrakt med Middleton.
Trelleborg • Publicerad 2 februari 2012
Marcus Middleton tillträdde som cityledare i september i fjor.
Marcus Middleton tillträdde som cityledare i september i fjor.Foto: Tomas Nyberg

Marcus Middleton tillträdde som cityledare i september förra året och tog då över efter Johan Kristiansson. Då var uppdraget bara på fyra månader. Men nu verkar det som att Middleton blir kvar ett bra tag framöver.

– Vi har för avsikt att skriva ett formellt avtal med Marcus inom de närmaste dagarna, vi tycker det är självklart att han ska vara kvar. Han har gjort ett jättebra arbete, säger Bengt Nilsson, ordförande i Citysamverkan.

Annons

Enligt Bengt Nilsson är ett färdigt avtal på gång som löper på "ett antal år". Marcus Middleton själv tror att det kommer att landa på ett tvåårsavtal.

– Det är förslaget nu, jag gissar att det blir något sådant, säger han.

Trelleborgs Citysamverkan bildades 2008 som ett samarbete mellan kommunen, fastighetsägare i centrum, Trelleborgs handelsklubb och Valengallerians företagarförening.

Syftet med Citysamverkan är att göra stadskärnan mer attraktiv genom att bland annat förbättra utbudet, tillgängligheten och den yttre miljön.

Maria Sällberg
Andreas Mårtensson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons