Annons

Medvetslös efter misshandel på diskotekstoa

En 21-årig man tuppade av under slagsmål med en man som försökte tränga sig före honom till toaletterna på ett diskotek under lördagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 13 april 2003

Enligt vad 21-åringen berättat befann han sig inne på en toalett och skulle just låsa om sig, när en 25-årig, ytligt bekant trängde sig in. De båda männen kom i gräl om vem som egentligen skulle använda toan, och när 21-åringen bad inkräktaren försvinna ska denne ha kopplat ett strupgrepp på honom. 21-åringen svimmade av syrebrist, och vaknade till av att mannen som överfallit honom gav honom flera örfilar. Därefter fick slagsmålet ny fart, och det slutade med att ordningsvakter körde ut båda männen från diskot. Under söndagen var 21-åringen hos läkare för tillsyn av skador på halsen och ena armen. Han hade också blodbristningar i ögonen som kan härröra från misshandeln.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons